Cherry Cola

Neko je ovdje napisao kako ne može da nađe Cherry Coca colu. I ja jutros kroz Doboj, ušla u neki supermarket da kupim šta za nastavak puta… kad Cherry Cola, Vanila Cola, Dr. Pepper, milion nekih američkih gluposti.

Ne kupim, jer ne volim ni običnu Colu, a ne još Colu višnjevaču. No, došla do kase, pa reko da pitam za drugaricu. Kaže, imaju market u Lukavici, negdje tamo kod Opštine Istočno Sarajevo. Za drugaricu, a zaboravila sam i ko ju je ovdje zaištio. Nema ovaj blog opciju traženja ili sam ja preveliki idiot da je nađem. Sad mi je žao što nisam cijelo karton-pakovanje kupila, pa poslala.

Nije da nisam Džin Bombaj od petobe slala Centrinim busom blogerima prema Tuzli.

P.S. Grozna bih bila kao neki PR influenser. Zaboravila sam ime marketa. Đarić, Đurić, Đorić… nešto na Đ i prezime je. Cherry i Vanila Cola su marka i sedamdeset ili osamdeset ili devedeset… nije došlo do dvojke, a nije ostalo na marki. Elem, zaključak, ima u Srba.

romanoff
Ringišpil osjećaja, roller coaster raspoloženja, kolekcija želja i ideja, zbirka nezbranih misli. Samo me ne pitajte šta ću sutra! Ne volim otvarati tegle, flaše i konzerve.

6 komentara

Komentariši