beats by dre cheap

Kupujem majstora!

- Dobar dan, treba mi frižider i šporet, cijene za nas ljude sa prosječnim mjesečnim primanjima?
- Ugradbene ili samostojeće?
- Aaa samostojeće, da budu samoodlazeće kada crknu!
- :/

Al jesmo prije 15 godina bili cool kada smo napravili tu kuhinju po mjeri u doba dok još niko nije pravio kuhinje po mjeri. Pile se peče u rerni lijevo, a krompir kuha na ploči desno. Frižider sa vratima boje ostalih ormarića. Onda, jel, crkne rerna. Izvalili pola tog lijevog. Pa crkne ploča. Pa izvalili pola tog desnog. Pa iscurio i frižider. Jebeš boju ormarića, daj šta daš. Od ugradbene kuhinje nakon 15 godina ostadoše samoviseći ormarići gore, poneki je još imao ručku.

I ono došlo meni sad u kuću da mi prodaje maglu. Baaa, lijepi pločice, otići ću u Fis kupit kuhinju za 400 KM. Nekvalitetno? Pa kad probadne, opet ću otići u Fis i kupiti kuhinju za 400 KM. Opet ne izađe to 3500 koliko cijeniš. Dakle, frižider i šporet će sami stajati... Kaljeno staklo sa led svjetlima? Maaa lijepi pločice. Kaže kolegica da je platila po 25 KM svaku rupu za utičnice što su joj rezali na tom staklu. Ako mene pita, ja bih produžni iz Robota od 3 marke provukla i voz.

Ovih dana bi mi najisplativije bilo kupiti majstora. Tražila na Piku, al nema.

Taman ispratila majstore. Tortu napravila kad su izašli. Da proslavim. Ispekla je u samostojećoj Beko rerni cijene za nas ljude sa prosječnim mjesečnim primanjima. Taman ljudi izašli. Začepi mi se WC šolja. Kaže mama zovi one 24 sata dostupne majstore. Jok bona, odoh pitat google. Kaže google sipajte deterdžent za suđe i preko kantu vruće vode. Probam. Ne ide. Drugi savjet kaže sipajte coca colu. Ulijem ja i to. Odstoji to pola sata po uputama sa googla. Povučem vodu. U piiiičkuu materinu, iscuriše i coca cola i deterdžent za suđe i sva pizda materina koja je uzrokovala začepljenje.

Došao je 24 sata majstor.

Očepio šolju za 5 minuta. Naredna 3 sata sam ribala coca-colu sa pločica.


Bojis li se mraka
http://nestoprivatno.blogger.ba
21/01/2019 21:09